Belangrijke update Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen.

Belangrijke update Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen.

Na bijna 1 jaar radiostilte heeft de minister vrijdag 29 juni jl. een brief gestuurd aan de eerste kamer om de Wet Kwaliteitsborging voor het bouwen weer in behandeling te nemen. De wetswijziging zal van de bouwsector gaan vragen dat zij de kwaliteit aantoonbaar en transparant gaat borgen.

De afgelopen jaren hebben wij diverse bouw-organisaties geholpen om kwaliteitsborging in de eigen organisatie te implementeren. De ervaringen leren dat bouwende organisaties uitstekend in staat zijn een groot deel van de kwaliteitsborging zelf te kunnen uitvoeren. Hierdoor is minder externe inzet nodig van toezichthouders en dit zal na invoering van de Wet de kosten voor de kwaliteitsborger omlaag brengen. Bouwkwaliteitcoach.nl helpt hierbij middels advies, coaching trajecten, interim-management en trainingen.

Wij maken de Wet Kwaliteitsborging praktisch en concreet voor uw organisatie.

Benieuwd naar onze diensten of interesse in een pilot project ter voorbereiding op de Wet Kwaliteitsborging? Neem dan gerust contact op of bezoek onze website www.bouwkwaliteitcoach.nl

De komende periode kunnen wij u op de hoogte houden van de ontwikkelingen omtrent de Wet Kwaliteitsborging middels onze nieuwsbrief, onderaan deze pagina kunt u zich opgeven voor de nieuwsbrief.

Is uw organisatie al voorbereid?