Nieuwe dienst voor drukke bouwprojecten!

Naast advies en management in kwaliteitsborging kunnen wij sinds kort een nieuwe dienst aanbieden, hiermee willen wij vraag en aanbod gaan verbinden met elkaar.

Reeds een jaar geleden is het bedrijfs-idee al ontstaan en de domeinnaam geregistreerd. Het is dan ontzettend leuk om het ten uitvoer te kunnen brengen en een webpagina erbij te maken.

Sinds enkele maanden 'draait' de nieuwe dienstverlening Opleverspecialist.nl.

Op een bouwproject in Amsterdam worden de voor-opnames voor oplevering digitaal uitgevoerd en ter beschikking gesteld aan de klant. Gewapend met een tablet controleren wij de woningen op restpunten, gefocust en daardoor efficient. De klant hoeft hierdoor geen intern personeel vrij te maken om deze werkzaamheden uit te voeren en krijgt zijn lijsten op een digitaal presenteerblaadje aangeboden.

Opleverspecialist.nl werkt bijvoorbeeld voor opdrachtgevers en aannemers die voor een vaste eenheidsprijs, gestructureerd de focus willen hebben op het uitvoeren van deze opname-werkzaamheden,

Ter informatie voor geïnteresseerden is er nu ook een webpagina opgesteld, kijk op www.opleverspecialist.nl voor meer info en ontvang eventueel vrijblijvend het prijsvoorbeeld.

Wij helpen u graag!